Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Eτσι δολοφονήθηκε η Μαλένα: Η αvατpιχιαστική ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων με τα σημάδια στο πρόσωπο της 4χρονης

Spread the love

Μία νέα ανάρτηση «φωτιά» έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που έχει ασχοληθεί αρκετά με την υπόθεση, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα σκίτσο και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο η Μαλένα θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί σε ασφυξία.

Αρχικά, ο θάνατος της Μαλένας το 2019 είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια, αλλά πλέον το αρχικό πόρισμα επανεξετάζεται από τους ιατροδικαστές Καρακούκη, Καλόγρηα και Σπηλιοπούλου, που εντός των ημερών θα συντάξουν το τελικό τους πόρισμα.

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη, εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών, ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>