Πα. Φεβ 3rd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Spread the love

Άκρως

Επικίνδυνα τα βλέματα ενός σκορπιού, όταν δει πως πάνε να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη του, τι κι αν έχει δώσει τα δικά του σήματα της μη λανθασμένης τακτικής απέναντί του.

Επικίνδυνα τα στάδια συνειδητοποίησης , μιας φραγής της αλήθειας του, μα κυρίως αφαιρέσεως του δικαιώματός του να συμβάλλει για το καλύτερο δυνατό και για τους δύο.

Επικίνδυνο το πεδίο γνωριμίας τους,καθώς αμφισβητείται όχι μόνο η διάθεσή του, αλλά και η επικείμενη τροπή της συμπεριφοράς του, σύμφωνα με δικαιώματα που του χουν δωθεί μεν,αλλά ευθυνοφόβως δεν τα αναγνωρίζουν.

Επικίνδυνη η κοινή κάποια στιγμή κλίνη τους,καθώς θα διαδεχθεί το δούλεμα τον αυτάρκη για εκείνον επεξηγηματικό δίαυλο επικοινωνίας,όχι απαραίτητα κάλυψής του, αλλά για της μετρήσιμες ίσως ευκαιρίες της ζωής τους.

Επικίνδυνες οι ματιές του και οι οπτικές γωνίες του, όπως οι αγωνίες του, εμφανέστατες και απολύτως σε εξακολουθητική πορεία των συμπερασμάτων του.

Δεν είναι δυνατή η απομυθοποίηση της αλήθειας του, ενώ διευρύνεται μέγιστα το κενό της πίστης και της αμοιβαίας όπως θα πρεπε εμπιστοσύνης του.

Επικίνδυνη η στάση της εκδίκησης ,σε θέση Αλάσκας, Σιβηρίας, καθώς το πιάτο έχει τεράστιο ενδιαφέρον , όταν είναι παγωμένο, παρά να τους σερβίρεται ζεστό και μ αναλογίες μέτρησής τους,

Επικίνδυνα τα επίπεδα της αδρεναλίνης τους,καθώς οι απρόβλεπτες φάσεις και αντιφάσεις θα δειξουν και θα υποδείξουν το μέγεθος της απρόσμενης και απρόσκλητης επίσκεψής τους, κάποια στιγμή στο μέλλον και ποτέ στο κοντινό!

ΑΛΛΑ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ , ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ , ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ , ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ.

ΟΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ!

Ακόμα και η γραφή του με τ αποτυπώματά της, θα ναι επιλεκτική και άκρως επικίνδυνη , σε ανάξιους και ανέντιμους τύπους , που θέλουν να φέρουν θετικά ή αρνητικά πρόσημα της υπόστασής τους!Γράφει η ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Scorpio astrological sign on ancient clock, medieval Torre dell’Orologio in Venice. Detail of Zodiac wheel with scorpion. Golden horoscope icon of scorpio closeup. Symbol of scorpion on star circle. Astrology concept.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>