Πα. Φεβ 3rd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Φλώρινα: Νέα οργάνωση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Black Lives Matter Protest

Spread the love

Νέα οργάνωση μελών νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ιδρύθηκε στη Φλώρινα στον δρόμο προς το 3ο Συνέδριο του κόμματος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.
Σημειώνει δε πως πρόκειται για την 4η οργάνωση στην Δυτική Μακεδονία, μετά τις οργανώσεις στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα και την Καστοριά.

“Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να θυσιαστεί η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο βωμό των τεράστιων κερδών συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων” αναφέρει η ανακοίνωση, συμπληρωνοντας πως “αδιαφορεί για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, έχοντας κλείσει βίαια τα εργοστάσια της ΔΕΗ, φέρνοντας μόνο ανεργία και αβεβαιότητα στους κατοίκους, την ίδια στιγμή που η κοινωνία υποφέρει από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης… Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα έρχονται κοντά μας στον δρόμο για τις μεγάλες διεκδικήσεις και τις απαραίτητες νίκες που πρέπει να πετύχουμε για την κατάκτηση του μέλλοντος που ονειρευόμαστε… Προχωράμε με ενότητα και σύμπνοια για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή που έχουμε ανάγκη, για το μέλλον που μας αξίζει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>