Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Ταυτοποιήθηκαν ακόμη 2 για την οπαδική επίθεση σε ανήλικο στη Θεσσαλονίκη

Spread the love

Βρέθηκαν από την αστυνομία και τα 10 άτομα που πραγματοποίησαν την επίθεση έξω από ξενοδοχείο στην παραλιακή

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ακόμη δύο εμπλεκόμενων στην οπαδική επίθεση που σημειώθηκε στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης στις 29 Ιανουαρίου εναντίον ανήλικου. Πρόκειται για τους δύο τελευταίους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Συνολικά στην οπαδική επίθεση συμμετείχαν 10 άτομα.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας που αφορά σε επίθεση με οπαδικά κίνητρα, η οποία έλαβε χώρα την 29-01-2022, στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης με την ταυτοποίηση των στοιχείων και των δύο (2) τελευταίων εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό και 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν, βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι δύο, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.   

ΠΗΓΗ: www.typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>