Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Πριν να ναι αργά

Spread the love

Πόσες φορές δεν έχουμε συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις και άλλες πόσες, δεν το χουνε παραδεχτεί?

Πόσες φορές δε θέλουμε να τους ανοίξουμε το κεφάλι τους και να δούμε τι κι αν έχει μυαλό μέσα?

Πόσες φορές δε βλέπουμε το πόσο έχουν εγκλωβιστεί και άκυρες δικαιολογίες έρχονται να συνεισφέρουν στην τροπαιοφόρο τους αγορά?

Πόσες φορές δεν αντικρύζουμε στάσεις ζωής που παρατεινουν έναν αργό ζωντανό θάνατο, βλέποντας να πνέουν τα λοίσθιά τους?

Πόσες φορές δεν έχουμε καταπολεμήσει τη διάθεσή μας, να σηωθούμε πάνω και να τους ταρακουνήσουμε απ το λήθαργό τους που επαναπαύτηκαν και δε βλέπουν τη στασιμότητα της ζωής τους?

Πόσες φορές δε λαχταρούμε επιτέλους να ξυπνήσουν απ τη χειμερρία τους νάρκη και να οριοθετήσουν και να θεσμοθετήσουν επιτέλους τη ζωή τους?

Πόσες φορές δεν αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε σε μέσα ένδειξης πως κινδυνεύουν να καταποντιστούν οι ελπίδες τους ζώντας σε μια οικτρή επαναλαμβανόμενη ψευδαίσθηση?

Πόσες φορές δεν ταχθήκαμε υπέρ της σωτήριάς τους κίνησης, ώστε να ζήσουν τη λευτεριά τους παρά τη σκλαβιά τους και την επιβεβλημένη άλλων τους κυριαρχία?

Πόσες φορές δε θέλουμε η δύναμη της ψυχής τους να δαμάσει την άσχημη συμπεριφορά του άλλου,ώστε ο σεβασμος όχι να επιβάλλεται παρά να κερδίζεται με αμοιβαία κατάληξη ευθύνης των ζωών τους?

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΟΣ!!!!

Γράφει η ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "οι ψυχες δεν ηρεμουν σε ξενες αγκαλιες ΕυοΙα"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>