Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Ποιος σας το δωσε?

Spread the love

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να λιβελλογραφείτε και να εξουσιάζεται τα πικρόχολά σας σχόλια πάνω σ ένα άψυχο κορμάκι, πάνω σε μια θανατική ζώσα ποινή της μανούλας του?

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να στηρίζετε τα δικά σας σχόλια , τις δικές σας σκέψεις, πάνω σε δυο σώματα, ψυχές, που μόνο εκείνες ήξεραν τι τραβούσαν και τι περνούσαν?

Δριμύτατα τα κατηγορώ σας ενάντια της μάνας, που θέλησε είπατε να φέρει μέσα στο σπιτι το σύντροφό της.

Ποιος σας είπε εσάς πως δεν το κανε , για να καθησυχάσει το παιδί της,, ώστε να δώσει μια πιο επισημη έκφανση στη σχέση της ?

Ποιος σας είπε εσάς πως δεν το κανε ,για να βουλώσει τα στόματα πολλών που δουλειά δεν έχουν παρα να ασχολούνται με το τι κάνει η καθεμιά και ο καθένας στο σπίτι του?

Ποιος σας είπε εσάς, που δεν λοιμοκτονούσε ψυχικά αυτή τη γυναίκα και θέλησε να βρει ένα αποκούμπι, ένα απάνεμο λιμάνι να αραξει την κούραση και τον κατατρεγμό της, ακόμα απ τις δικές της τύψεις, ακόμα και τις Ειρρυνίες της ?

Ποιος σας είπε εσάς πως δεν το βρήκε ως μια διέξοδο να χει και η κόρη της ένα στήριγμα?

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ…

Το να δώσουμε λάθος θέση και λάθος αρμοδιότητες σ έναν άνθρωπο εκτός του οικογενειακού μας χώρου, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Και σίγουρα ο τύπος που καταφερόταν ενάντια και στις δύο, μάνα και κορη, σίγουρα είχε δικά του θέματα άλυτα και προσπαθούσε να δείξει τη νοσηρή του κυριαρχία.

Ναρκισσισμός, τοξικότητα, ψυχαναγκασμός και τόσα άλλα μοντέρνα συναισθήματα των τελευταίων χρόνων, μ έκαναν και μένα να πετρώσω και να δω τη ζωή μ άλλο μάτι.

Αλλά για να τη δεις τη ζωή και να δεις και τη δική σου αξία,πρέπει να πονέσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να κλάψεις με τα ίδια σου τα λάθη.

Θέλει αρετή και τόλμη να πας εναντίον του εαυτού σου,να αυτομαστιγώσεις τα συναισθήματά σου και κυρίως να σκοτώσεις το δικο σου και μόνο κακό εαυτό!

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ!

Τούτο όμως δε θα δίνει το δικαιωμα να στήσουμε σε μια γωνιά και να περάσουμε τη θηλιά στο λαιμο της μάνας και να της την τραβήξουμε εμείς.

ΑΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΦΤΑΙΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΜΕΤΕ[ΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ..ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ/

ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ,,,

ΝΙΣΑΦΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΣΚΟΤΩΜΑ …Σ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!!!

Υ.Γ. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΩ ΛΙΘΩ ΒΑΛΛΕΤΩ!

Γράφει η ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>