Τρ. Δεκ 6th, 2022

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Πιάστηκαν στα πράσα με κλεμμένη μοτοσικλέτα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Spread the love

Συνολικά 22 αυτόφωρες συλλήψεις χθες από την αστυνομία σε διάφορες περιοχές της πόλης

Σε συνολικά 22 αυτόφωρες συλλήψεις προχώρησε κατά το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για διάφορα αδικήματα. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι δύο (22) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

• 3 άτομα για περιπτώσεις κλοπής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο εξ’ αυτών, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταδίωξη. Οι δράστες κατελήφθησαν να προσπαθούν να θέσουν σε λειτουργία μοτοσικλέτα την οποία αφαίρεσαν νωρίτερα από την περιοχή του Κορδελιού, ενώ στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας, ανεπιτυχώς, να διαφύγουν.

• 6 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

• 2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για λαθρεμπορία.

• 1 άτομο διότι κατείχε λαθραία καπνικά προϊόντα.

• 10 άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>