Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου – “Θα σε πνίξουν στη φυλακή”

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Spread the love

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε από τα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (04.04.2022), για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Με την κουκούλα πάντα στο κεφάλι της να κρύβει το πρόσωπό της, στα χέρια της χειροπέδες και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί έως τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν και θα απολογηθεί. Δεν είπε κουβέντα παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την πολιόρκησαν.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. “Θα σε πνίξουν στη φυλακή κα@@@@@α” της φώναξε το οργισμένο πλήθος.

«Ο άντρας σου το ήξερε;», «γιατί τα σκότωσες τα παιδιά;», «βρώμα» «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!» φώναζε κόσμος ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις την έβαζαν σχεδόν «σηκωτή» στην αίθουσα 9.

ΠΗΓΗ: www.thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>