Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές όταν ήταν μωρό

Spread the love

Η γιαγιά της Τζωρτζίνας, Ελένη Λεγάτου κατήγγειλε ότι η 9χρονη είχε πέσει θύμα κακοποίησης δύο φορές όταν ήταν μωρό, αναφερόμενη στην καταγγελία που είχε γίνει το 2014 στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», εν γνώσει όλων των συγγενών η μητέρα της Τζωρτζίνας είχε πάει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για κάποια κακοποίηση που είχε κάνει άλλο πρόσωπο κατά της 9χρονης.

Στη συνέχεια άλλο πρόσωπο, που γνώριζε την οικογένεια, έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με αποτέλεσμα να επισκεφτεί την οικογένεια κοινωνικός λειτουργός. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.

Εδώ υπάρχουν κενά. Υπάρχουν προφανώς ψεύδη, υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για ένα παιδί που φαίνεται να δολοφονήθηκε», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όλα δείχνουν πως θα πρέπει να ερωτηθεί το Καραμανδάνειο νοσοκομείο για τα ίχνη της κακοποίησης κι αν απευθύνθηκαν σε κάποια αρχή, καθώς και να διερευνηθεί το τι θα μπορούσε να είχε γίνει που θα μπορούσε να αποτρέψει όσα ακολούθησαν.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, σε παρέμβασή της στο Mega και το Live News, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν η γιατροί. «Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας. «Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαψεύδει η μητέρα ότι είχε σχέση με τη σπιτονοικοκυράΗ παρέμβαση της μητέρας έγινε ως απάντηση σε μαρτυρία που τη θέλει να είναι αυτή που έφερε σε επαφή, λόγω και των υπηρεσιακών της γνωριμιών, την κόρη της Ρούλα με τη σπιτονοικοκυρά της, για την οποία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 33χρονης, που εργαζόταν σε προνοιακό πρόγραμμα του δήμου της Πάτρας φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά και της πρότεινε στη συνέχεια να την προσέχει η Ρούλα Πισπιρίγκου και να της γράψει στο σπίτι.«Δεν είχα σχέση με τη σπιτονοικοκυρά» τόνισε η κυρία Λεγάτου, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες. «Ποτέ δεν την ήξερα. Η γνωριμία έγινε από τον κ. Δασκαλάκη που εργαζόταν σε ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. Ποτέ δεν είχα πάει σπίτι της» είπε η μητέρα της 33χρονης, η οποία, να σημειωθεί, αρνήθηκε κάθε συνομιλία με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>