Πα. Φεβ 3rd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

“Μαύρα σύννεφα” πάνω από την Κυριακάτικη αγορά της Θεσσαλονίκης

Spread the love

Η συννεφιά και η πρόγνωση του καιρού για βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη έβαλε “φρένο” στα σχέδια των καταναλωτών να κάνουν τις Πασχαλινές τους αγορές σήμερα Κυριακή των Βαΐων, που τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Thestival από την οδό Τσιμισκή λίγη ώρα αφού έχουν ανοίξει τις πόρτες τους τα εμπορικά καταστήματα, η αγοραστική κίνηση είναι μειωμένη.

Η πλειοψηφία των καταναλωτών περιορίζεται στην έρευνα και δεν προχωρά σε αγορές.

Μεγαλύτερη προσέλευση πελατών συγκεντρώνουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ένδυσης, που αποτελούν σταθερές επιλογές, ιδίως στις νεαρές ηλικίες.

Λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν να αγοράσουν σήμερα τα δώρα για το βαφτιστήρι τους, καθώς εξηγούν ότι θέλουν να δουν τις τιμές στην αγορά και να επιλέξουν τις επόμενες μέρες.

Υποτονική είναι η κίνηση και στην αγορά “Καπάνι”. Φέτος, η τιμή του αρνιού, όπως και του κατσικιού, κυμαίνεται από 9 έως 12 ευρώ το κιλό, κάτι που οδηγεί σε πολύ κόσμο να στρέφεται σε άλλες επιλογές κρεατικών για το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Η τιμή στο πασχαλινό τσουρέκι δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από την ακρίβεια, καθώς ξεκινάει από τα 3 ευρώ και φτάνει έως και τα 6 ευρώ, ενώ τα αυγά, χωρίς βαφή, κυμαίνονται από 0,13 ευρώ έως 0,22 ευρώ το ένα.

Τα καταστήματα, βέβαια, θα είναι ανοιχτά και την Μεγάλη Εβδομάδα με εορταστικό ωράριο για τις τελευταίες πασχαλινές αγορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>