Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Μαζευτήκαμε.

Spread the love

Συναισθήματα είπαν να κάνουν τις δικές τους εξομολογήσεις και να σταθεροποιήσουν επιτέλους για μια φορά το τι νιώθουν και αισθάνονται.

Την αρχή έκανε η αγάπη που ήταν πολύ προβληματισμένη και δεν ήξερε αν ήθελε καν να υπάρχει ή να πήγαινε στο δικό της αγαπολίμερο όπως το λεγε.

Οι άνθρωποι έλεγε στα άλλα συναισθήματα, πάει να χαθεί, αφού δε με θέλουν και δε λένε να με καταλάβουν και να δώσουν τη μία και μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους.

Να νιώσουν απλά την ανθρω ποιά..αλλά πως?

Αυτοί θέλουν να δημιουργούν εφήμερες σχέσεις και να με παραγκωνίζουν.βάζοντας , απευθυνόμενη στον εγωισμό, με κλάματα στα μάτια.

Μα πως κάνεις έτσι?

Τι νόμιζες θα υπήρχες μια ζωή και όλοι θα υποκλινόμασταν σε σένα/λέει με δυνατή και έντονη φωνή.

Τρόμαξαν όλα τα συναισθήματα, παρμένα απ την επικρατούμενή του τρομοκρατία, ώστε να φανει πως κυριαρχεί και κατοικοεδρεύει χρόνια τώρα στις καρδιές των ανθρώπων.

Πετάχτηκε ξαφνικά και η συγχώρεση κι απευθύνοντας το λόγο του είπε , με σταράτη και αλύγιστη φωνή.

Τι πιστεύεις , τι νομίζεις πως είσαι και πως θα σαι για πάντα ο κλειδοκράτοράς τους?

Έννοια σου,θα ξυπνήσουν κι αυτοί κάποτε και θα αναζητήσουν και το χαμένο τους χρόνο και τις ευκαιρίες που θα πρεπε να δώσουν κι εξαιτίας σου δε θέλησαν καν να μπουν στη διαδικασία να δουν και να αντιληφθούν τι τους γίνεται και ποιο δρόμο οι έρμοι τραβούν.

Ακούγοντας όλη αυτή τη συζήτηση, με τρόπο εντελώς απαράδεκτο, γι αυτούς , ακούστηκε μια φωνή, που τους έκανε να τρομάξουν ολοι, ακόμα και ο εγωισμός.

Τι έγινε συναισθηματάκια μου?

Πάθαμε κάτι?

Μονολογούσε και θαύμαζε ακόμα και η ίδια τον εαυτό της,για το κουράγιο που πήρε επιτέλους και όρθωσε επιτέλους το ανάστημά της.

ΝΑΙ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ , Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΜΩΡΕ!!!

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ?

ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ,ΛΗΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ..

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>