Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Λουτσέσκου: Αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι – Δεν κατάλαβα γιατί ακυρώθηκε το γκολ

Spread the love

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στα πολλά παιχνίδια που είναι υποχρεωμένη να δίνει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, αλλά και στο γεγονός πως ο Δικέφαλος άξιζε κάτι παραπάνω από το αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν το σημερινό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στο μέγεθος της προσπάθειας του ΠΑΟΚ: «Αν με ρωτούσατε πριν από το παιχνίδι, θα έλεγα ότι περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι εξαιτίας της κατάστασης που βρισκόμαστε, αν υπολογίσουμε τα 16 παιχνίδια παραπάνω που δώσαμε σε σχέση με την ΑΕΚ είναι πολλά, σχεδόν τρεις μήνες διαφορά που παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Παίξαμε περισσότερα από ενενήντα λεπτά με τον Ολυμπιακό, κυριαρχήσαμε ωστόσο στο παιχνίδι, ο ένας βαθμός δεν μας αρκεί σήμερα, ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη στη μετάβαση, ήμασταν άτυχοι στο γκολ που ακυρώθηκε, μας κόστισε στον τομέα της συγκέντρωσης. Δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε αλλά αυτός ήταν ο κανόνας, συνολικά αξίζαμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι»

Για το αν ήταν το πιο δύσκολο ίσως παιχνίδι με βάση τη διαχείριση των δεδομένων πριν από αυτό: «Συνολικά είναι έτσι η κατάσταση, δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο φορές με τη Μαρσέιγ, μετά με τον Ολυμπιακό, ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να το διαχειριστούμε, όταν έχεις πολλά παιχνίδια, είναι μεγαλύτερο το ρίσκο, όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο επόμενο διάστημα».

Τέλος, αναφορικά με το αν περιμένει επιστροφές παικτών ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (4/5), απάντησε: «Ελπίζω, είναι κάτι που θα το δούμε μέρα με τη μέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>