Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Κοσμοσυρροή στο Ηράκλειο για την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Spread the love

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση της εθνικής επετείου, της 25ης Μαρτίου, στο Ηράκλειο.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση της εθνικής επετείου, της 25ης Μαρτίου, στο Ηράκλειο.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου, οικογένειες και μικρά παιδιά, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση.

Η παρέλαση έχει ως αφετηρία τη λεωφόρο Δημοκρατίας και συγκεκριμένα το ύψος του μνημείου Μάχης της Κρήτης και ακολουθεί την εξής διαδρομή:

Από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, συνέχεια προς πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, οδό Έβανς (αριστερά μεγάλη Έβανς) και ολοκλήρωση στην Καινούρια Πόρτα-Καμάρες (Πύλη Ιησού).

Τα τμήματα που παρελαύνουν είναι: Της Φιλαρμονικής του Δήμου, των Αναπήρων Πολέμου, Παλαιών Πολεμιστών της Εθνικής Αντίστασης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σώμα Νοσηλευτικής, Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών – Ναυαγοσωστών), της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ηρακλείου, του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου, του Σωματείου Ποντίων ‘‘Εύξεινος Λέσχη’’ Ηρακλείου, του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου, του Συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού « Η Αρτεμισία», του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ηρακλείου, του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, των Ε.Ε.Ε.Κ., του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων, των ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ηρακλείου, των Στρατιωτικών Τμημάτων κατά την καθιερωμένη τάξη.

Πηγή:thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>