Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Ιατροδικαστής Λέων: Ασφυκτικός ο θάνατος των άλλων δυο παιδιών

Spread the love

Επιμένει στην άποψη ότι ο θάνατος και των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Λέων μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξήγησε πως «μιλάμε προφανώς για εγκληματική ενέργεια», καθώς έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και οι γενετικοί παράγοντες για τον θάνατο των άλλων δύο μικρών παιδιών στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα τη Δευτέρα για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σημείωσε πως στην περίπτωση των δυο κοριτσιών δεν υπάρχει ισχυρισμός ότι χορηγήθηκε κάποια ουσία όπως στην Τζωρτζίνα: «Στο πρώτο παιδί (στην μικρή Μαλένα) είχαν γίνει οι τοξικολογικές εξετάσεις με την ίδια μεθοδολογία όπως στην Τζωρτζίνα και ήταν καθαρές», δήλωσε.

Υποστήριξε πως όλα οδηγούν σε εξωγενή παράγοντα ο οποίος είναι ο ασφυκτικός θάνατος. «Για την Ίριδα, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία όπως το πανάκι με το αίμα όπως και τραύματα εντός της στοματικής κοιλότητας», τόνισε.Τέλος, για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας το 2019, ο κ. Λέων αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια τραύματα που έχουν καταγραφεί και είναι οι εκδορές που πιθανώς να δημιουργήθηκαν πάνω στην αντίσταση του παιδιού.

Ο ίδιος σε νέα ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε εμμέσως στην αγενεσία φλεβόκομβου λέγοντας πως: «Αγενεσία ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς σημαίνει απλά ότι ένα αυτοκίνητο κινείται χωρίς μπαταρία. Γίνεται; Εάν ένας παθολογοανατόμος διαπιστώσει κάτι τέτοιο οφείλει να ζητήσει ενδελεχή έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο που ακόμα και στις ΗΠΑ υπάρχουν ελάχιστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>