Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: 17χρονος “σήκωσε” 100.000 ευρώ από Ι.Χ.!

Spread the love

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 17χρονου που κατάφερε και “ξάφρισε” 100.000 ευρώ μέσα από πορτμπαγκάζ σταθμευμένου Ι.Χ. σε περιοχή του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου!

Συγκεκριμένα, πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εξιχνίασαν έξι περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για δύο κλοπές οχημάτων και κλοπές χρηματικών ποσών και ηλεκτρονικών συσκευών από άλλα τέσσερα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση αφαίρεσης τσάντας που βρισκόταν σε αποθηκευτικό χώρο οχήματος και περιείχε, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, 100.000 ευρώ!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου εμπλεκόμενου στις προαναφερόμενες υποθέσεις, αλλά και τριών ακόμη συνεργών του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του νεαρού, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.

ΠΗΓΗ: www.thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>