Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ σήμερα – Κανονικά τα ΚΤΕΛ

Spread the love

Μόνο με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορούν σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο ΝυχτερινόUnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Στη σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρεται: «Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε με 24ωρη Απεργία στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 06 Απριλίου 2022. Την ίδια μέρα καλούμε τους εργαζόμενους στην πόλη μας σε συμμετοχή και βροντερό παρόν στην συγκέντρωση που διοργανώνει το Ε.Κ.Θ. να ενώσουμε τις φωνές διαμαρτυρόμενοι για την Ακρίβεια, την Φτώχεια και τις Ανισότητες».

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς και Χαλκιδικής θα εκτελέσουν κανονικά τα  δρομολόγια τους σε 31 περιαστικές γραμμές του ΟΑΣΘ, ενώ κανονικά θα διεξαχθούν και τα υπεραστικά δρομολόγια.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>