Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 22χρονος για οπαδικό επεισόδιο στην Πολίχνη

Spread the love

Ήταν 16/10/21 όταν ένας 22χρονος Αλβανός μαζί με δύο συνεργούς του, έστησαν ενέδρα σε οπαδούς του Ηρακλή. Τους καταδίωξαν με Ι.Χ., τους ακινητοποίησαν και στη συνέχεια τους χτύπησαν με ζώνη.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάσθηκε, έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση επίθεσης σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 27 και 45 ετών στην περιοχή της Πολίχνης.Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 22χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη τελούμενη σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 16-10-2021, ο 22χρονος από κοινού με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, εντόπισαν σε περιοχή της Πολίχνης τους δύο παθόντες να επιβαίνουν ομοίως σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο, ο οποίος έφερε ζακέτα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης και μετά από καταδίωξη ακινητοποίησαν το όχημα τους.

Στη συνέχεια, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ο ένας εξ αυτών μία ζώνη προκάλεσαν ελαφριά τραύματα στους παθόντες, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε εφημερεύων νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>