Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγός λεωφορείου που αποβίβασε 11χρονο γιατί δεν φορούσε μάσκα

Spread the love

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ο οδηγός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, επειδή κατέβασε από το λεωφορείο 11χρονο που δεν φορούσε μάσκα.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα 11χρονο αγοράκι περπάτησε χιλιόμετρα μέσα στον καύσωνα αφού ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε το ανάγκασε να κατεβεί στα μισά της διαδρομής.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα, στον Εισαγγελέα οδηγείται ο οδηγός του λεωφορείου με την κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μελισσοχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, 15 μαθητές επιβιβάστηκαν στη γραμμή «84» του ΟΣΕΘ περίπου στις 11:00, την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο πλέον εκτελείται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Ένας εξ αυτών, 11 ετών, δεν είχε μάσκα μαζί του, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να του ζητήσει να κατεβεί. Ο 11χρονος υπάκουσε και αποβιβάστηκε στο ύψος του Μελισσοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού του ΚΤΕΛ, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτόφωρου και κρατείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>