Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Σε αργία ο οδηγός ΟΑΣΘ που καταδικάστηκε για παρενόχληση 13χρονης

Spread the love

Αν και το συμβάν συνέβη εκτός του Οργανισμού, η διοίκηση καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την συμπεριφορά του άνδρα που καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Σε αργία τέθηκε ο οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος καταδικάστηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου

 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 13χρονη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αν και το συμβάν συνέβη εκτός του Οργανισμού, η διοίκηση καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την ανήκουστη, όπως την χαρακτήρισε, συμπεριφορά του άνδρα και με απόφασή της τον έθεσε σε αργία.

Στον 53χρονο οδηγό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ωστόσο, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να εκτίσει τρεις μήνες και να ανασταλεί το υπόλοιπο της ποινής του, καθώς και η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η ανήλικη είχε καταγγείλει ότι ο πατριός της συνομήλικης φίλης της προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουλίου που διανυκτέρευσε στο σπίτι τους , ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής, η ίδια του εξομολογήθηκε πως την ώρα που η φίλη της κοιμόταν, ο ίδιος ξάπλωσε πάνω της, ενώ ήταν μπρούμυτα, και άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε πως ακούμπησε το παιδί και το μόνο που παραδέχθηκε ήταν ότι τη ρώτησε εάν εκείνη την στιγμή έβλεπε γυμνά στιγμιότυπα στο κινητό της. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν όμως το δικαστήριο κι έτσι πήρε τον δρόμο των φυλακών.

Πηγή: ΕΡΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>