Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Ο Μάριος Γιαννάκου “σήκωσε” ξανά την Ελευθερία Τόσιου στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

Spread the love

Στο τερματισμό έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Μάριος Γιαννάκου και η φίλη του, Ελευθερία Τόσιου, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους ξεκίνησαν από την Πέλλα, στις 8 σήμερα το πρωί και η δύναμη της θέλησής τους, τους επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατάφεραν να διανύσουν παρέα και τα 42 χιλιόμετρα, μαζί με άλλους δύο συναθλητές τους.

Η Ελευθερία Τόσιου αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ο Μάριος Γιαννάκου τερμάτισε μαζί της στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τον αποδοχή των Ατόμων με Αναπηρία, τα δικαιώματά τους αλλά και την ίση αντιμετώπιση στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε τον τερματισμού χειροκρότησε θερμά την προσπάθειά τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συγκινήθηκαν με τη δύναμη της ψυχής τους.

Οι δυο τους, τον Οκτώβριο του 2020, είχαν δώσει «ραντεβού» στους πρόποδες του Ολύμπου για να κατακτήσουν μαζί την κορυφή. Τότε, ο Μάριος Γιαννάκου κουβάλησε στην πλάτη του την Ελευθερία Τόσιου για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να δει τον κόσμο από ψηλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>