Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά – Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου

Spread the love

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Ασπροβάλτας

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθές (12-06-2022) εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης που του έγινε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Ασπροβάλτας και ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν τρεις (3) αλλοδαποί, τους οποίους μετέφερε με το όχημα ο 30χρονος και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>