Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Λαθρέμπορους καυσίμων βλέπει πίσω από την επίθεση με καλάζνικοφ ο πρόεδρος βενζινοπωλών

Spread the love

Κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων καταγγέλλει ο πρόεδρος βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμης Κιουρτζής πίσω από την επίθεση με καλάζνικοφ που δέχτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης το βενζινάδικό του.

Έχω γίνει στόχος πολλά χρόνια, δυστυχώς για τον κλάδο η πολιτεία διαχρονικά απέχει των καθηκόντων της και θα πρέπει να δούμε και να δουν οι πολίτες ποιος φταίει και δεν γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει και χάνουν τα λεφτά τους γιατί το λαθρεμπόριο και η κλοπή έχει ξεπεράσει τα 500 εκατ.», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κιουρτζής.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ένα άτομο με μηχανάκι «γάζωσε» γύρω στις 3 τα ξημερώματα το πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας στο ύψος της Περαίας. Στη συνέχεια, πέταξε το καλάζνικοφ πλησίον του μαγαζιού και διέφυγε.

Σύμφωνα με τον κ. Κιουρτζή «παράτησε το καλάζνικοφ γιατί μάλλον μπλόκαρε, είναι παλιό».

Ως πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας έχουμε κάνει συγκεκριμένο αγώνα για την πάταξη του λαθρεμπορίου. Να φύγει η γάγγραινα από την ελληνική πολιτεία. Δεν ξέρω αν θέλει η πολιτεία να κάνει το καθήκον της. Αν θέλουν να με φάνε ας με φάνε, εγώ πίσω δεν θα κάνω. Και εγώ μπορεί να πληρώσω για να τους φάω όταν με φάνε», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών.

Το βενζινάδικο ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και δεν υπήρχε κάποιος μέσα. Το συμβάν ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο βενζινάδικο είχε γίνει ξανά στόχος τον Δεκέμβριο του 2020 όταν άγνωστος πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες δεν εξερράγησαν. «Τα δύο περιστατικά συνδέονται 100%», τόνισε ο κ. Κιουρτζής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>