Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν 15χρονη σε σπίτι στους Αμπελόκηπους και ζητούσαν λεφτά για να την αφήσουν!

Spread the love

Μπορεί η 15χρονη να πήγε αρχικά οικειοθελώς σε σπίτι 17χρονου στη Θεσσαλονίκη, όταν όμως η ίδια θέλησε να φύγει και να γυρίσει σπίτι της, ο 17χρονος μαζί με συνεργό του, την κρατούσαν  χωρίς τη θέλησή της.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 ετών από το Ιράκ και 17 ετών από τη Συρία, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση αρπαγής ανήλικης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο πατέρας της 15χρονης, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση, δέχτηκε τηλεφώνημα προκειμένου να καταβάλει χρηματικό ποσό για την παράδοση της κόρης του σε αυτόν.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε η ανήλικη στο κέντρο της πόλης, η οποία μεταφέρθηκε στην παραπάνω Υπηρεσία και ανέφερε ότι κατά το τελευταίο 20ήμερο περίπου διέμενε με τη θέλησή της μαζί με τον 17χρονο σε οικία στους Αμπελόκηπους, όπου τους επισκεπτόταν ο 34χρονος, πλην όμως τις τελευταίες ημέρες δεν της επέτρεπαν να αποχωρήσει από την οικία της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: www.thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>