Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ – “Είναι η 9η φορά!”, λέει ο ιδιοκτήτης

Spread the love

Μπούκαραν για ένατη φορά να ληστέψουν το ίδιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη!

“Έχω χάσει πλέον το μέτρημα που μας έχουν κλέψει… Πρέπει να είναι η 9η φορά. Έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και εδώ πόλεμο έχουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς στη δουλειά μας, να δουλέψουμε και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας” δήλωσε εμφανώς ταραγμένος ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, στο οποίο εισέβαλλαν χθες στις 3 μετά τα μεσάνυχτα τέσσερις άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα και όπλα παίρνοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

«Έκλεψαν, λεηλάτησαν και σκόρπισαν τον τρόμο», τόνισε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “εμείς δεν πουλάμε χρυσό, δεν έχουμε κάτι να κλέψουν και όμως μας έχουν κλέψει τόσες φορές”.

Εντός του καταστήματος βρισκόταν μία εργαζόμενη, η οποία είναι φοιτήτρια, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης, και η οποία είναι καλά στην υγεία της αν και έχει υποστεί σοκ.

Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε τις εικόνες της ένοπλης ληστείας και ο ιδιοκτήτης πρόσθεσε τη μουσική από το σάουντρακ του Ροζ Πάνθηρα στο βίντεο, που παραχώρησε στην ΕΡΤ, προσπαθώντας να διασκεδάσει την απογοήτευση και την οργή του για τα συνεχή “χτυπήματα” στο κατάστημα του.

ΠΗΓΗ: www.thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>