Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Έφτασε το τρίτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι με Αμερικανούς τουρίστες

Spread the love

Αποβιβάστηκαν σχεδόν 800 ξένοι ταξιδιώτες – Προβλέπουν τουλάχιστον 55 αφίξεις πλοίων για την φετινή τουριστική περίοδο
Με 789 επιβάτες, κυρίως Αμερικάνους, κατέφτασε σήμερα το πρωί, το τρίτο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο για φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Το Viking Sea προερχόμενο από Βόλο, θα αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη στις 10 το βράδυ, περνώντας από το Άγιο Όρος, με επόμενο σταθμό το Κουσάντασι στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr στο κρουαζιερόπλοιο ταξιδεύουν 700 Αμερικάνοι τουρίστες, 56 Άγγλοι, 19 Καναδοί και Ευρωπαίοι.
Το κρουαζιερόπλοιο Viking Sea έπιασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 7.30 το πρωί, και οι τουρίστες οι οποίοι απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό επέλεξαν είτε να κάνουν city tour στην πόλη είτε να επισκεφτούν φημισμένους προορισμούς όπως οι Αιγές -πρωτεύουσα των Μακεδόνων- στη Βεργίνα Ημαθίας, οι καταρράκτες στην Έδεσσα Πέλλας, το Λιτόχωρο και το Δίον Πιερίας.


Συγκεκριμένα, αναχώρησαν 33 λεωφορεία εκ των οποίων τα 21 έκαναν το city tour της Θεσσαλονίκης με επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο, στον Άγιο Δημήτριο, στα Κάστρα της Πόλης και στο Λευκό Πύργο. Οι υπόλοιποι επιβάτες επέλεξαν εκδρομές για Βεργίνα, Έδεσσα, Λιτόχωρο και Θεσσαλονίκη – Βεργίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>