Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας μετά από σύγκρουση φορτηγών

Spread the love

Δύο ατυχήματα μέσα σε παιδικές χαρές την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν κάνει έξαλλους τους γονείς στο δήμο Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη.

Το ένα ατύχημα δεν ήταν σοβαρό ωστόσο το δεύτερο είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το ανήλικο παιδί σε δένδρο της παιδικής χαράς στα Κουφάλια, λόγω έλλειψης φωτισμού, όπως καταγγέλλουν οι γονείς.

Ο 10χρονος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα του υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.


Όπως αναφέρει στο Thestival.gr, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Στέλλα Βαλσαμάκη, η παιδική χαρά έκλεισε την επόμενη ημέρα και αφότου συνέβη το δεύτερο ατύχημα, έπειτα από κινητοποίηση γονέων.


«Το έχουμε καταγγείλει και πέρσι και πρόπερσι. Δεν χτύπησε σε παιχνίδι, άλλα έπρεπε να γίνει ατύχημα για να γίνουν έλεγχοι και να κλείσουν οι 14 παιδικές χαρές; Είχαν πολλά παιχνίδια προβλήματα. Είναι ατομική ευθύνη του γονέα; Είναι υποχρεωμένοι οι γονείς να κάνουν ελέγχους; Μετά από το τελευταίο ατύχημα και τις αναρτήσεις από διάφορους γονείς έγιναν όλα», τονίζει η κ. Βαλσαμάκη.

Από την πλευρά του δήμου τονίζεται ότι το λουκέτο στις παιδικές χαρές μπήκε λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ το ατύχημα δεν έγινε από κάποια φθορά ή βλάβη σε παιχνίδι ενώ δεν αποδέχεται την καταγγελία για έλλειψη φωτισμού στις παιδικές χαρές.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το thestival.gr μπορείτε να δείτε τις φθορές στα παιχνίδια αλλά και το σκοτάδι που επικρατούσε στην παιδική χαρά όπου έγινε το ατύχημα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες:ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>