Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό έμειναν 4 περιοχές

Spread the love

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου 11 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Παλαιά Λαχαναγορά. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Αγίου Δημητρρίου και Θάλειας και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Διακοπή υπάρχει και στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Σπ. Μουστακλή το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.


typosthes.grΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>