Σα. Ιαν 28th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Η αστυνομία απελευθέρωσε οκτώ παράτυπους μετανάστες που κρατούνταν σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Spread the love

Οκτώ παράτυποι μετανάστες που κρατούνταν παράνομα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, απελευθερώθηκαν από την αστυνομία. Από τις αρχές συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 24, 26 και 23 ετών και ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη αλλοδαποί συνεργοί τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της συμμορίας, αρπαγής, παράνομης παρακράτησης, πλαστογραφίας και παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 29-06-2022 πραγματοποιήθηκε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σύμφωνα με την οποία άγνωστα άτομα κατακρατούσαν παράνομα, σε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλοδαπό άτομο και ζητούσαν για την απελευθέρωση του το επιπλέον, πέραν του συμφωνηθέντος για την μεταφορά, χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Άμεσα, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και απογευματινές ώρες χθες πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Κασσάνδρου όπου εντοπίστηκαν εντός ο 24χρονος δράστης και οκτώ παράτυποι μετανάστες που παρακρατούνταν παρά τη θέληση τους.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στην περιοχή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι την προηγούμενη ημέρα με όχημα τύπου VAN είχαν μεταφέρει τους παράτυπους μετανάστες στο διαμέρισμα.

Πηγή ΓΑΔΘ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>