Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Η ανακοίνωση του Δ. Καλαμαριάς για την “φάμπρικα” με τους γάμους “μαϊμού”

Spread the love

Ο Δήμος Καλαμαριάς με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι ουδεμία σχέση έχει η υπηρεσία του Τμήματος Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης με τις δύο περιπτώσεις δημοτών του, που φέρεται ότι η οικογενειακή τους κατάσταση είναι έγγαμη, ενώ οι ίδιες ισχυρίζονται το αντίθετο.

Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι έχει συναφθεί γάμος στην Αλβανία, με Αλβανούς υπηκόους, οι οποίοι δηλώθηκαν ως ληξιαρχικά γεγονότα στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών. Στη συνέχεια το Ε.Λ.Α έστειλε τις εν λόγω ληξιαρχικές πράξεις στο Δημοτολόγιο του Δήμου Καλαμαριάς, προκειμένου να ενημερωθεί για το γεγονός και να διαμορφωθεί αναλόγως η οικογενειακή κατάσταση.

Όταν οι δύο δημότισσες ανακάλυψαν ότι είναι παντρεμένες, η Υπηρεσία μας τους σύστησε να κινηθούν νομικά, προκειμένου να διερευνηθούν οι υποθέσεις του, ενώ από την πλευρά του Δημοτολογίου μας παρείχαμε τα πιστοποιητικά που ζητήθηκαν για δικαστική χρήση.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο γυναίκες ενημερώθηκαν για το θέμα από το 2018 και το 2019, αντίστοιχα, το Δημοτολόγιο Καλαμαριάς δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης κάποιας δικαστική απόφασης, που να ακυρώνει τους παραπάνω γάμους.

Το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο Δήμος Καλαμαριάς, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, θα στηρίξει με όποιο τρόπο χρειαστεί τις έρευνες που διεξάγονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>