Κυ. Ιαν 29th, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Απίστευτη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: “Σήκωσαν” το περίπτερο του “Χαμόγελου του Παιδιού” χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς!

Spread the love

Θρασύτατοι κλέφτες «σήκωσαν» το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Tο πρωτοφανές περιστατικό διαπίστωσαν άνθρωποι του Οργανισμού, όταν πήγαν να το απομακρύνουν σήμερα το πρωί από τον χώρο που τους παραχωρεί ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Το μεταλλικό kibo επιφάνειας 15 τ.μ. είχε τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας με σκοπό να ενημερώνονται οι περαστικοί για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» τις ημέρες του Πάσχα. Τις προηγούμενες ημέρες εκπρόσωποι του Οργανισμού είχαν απομακρύνει ό,τι υπήρχε εντός του περιπτέρου για το πασχαλινό bazaar.

«Έχουμε εξαντλήσει την πιθανότητα να το απομάκρυνε κάποιος καταλάθος και έτσι καταλήξαμε στο δυστυχές γεγονός ότι έχει κλαπεί. Είναι μεγάλο το κόστος. Το συγκεκριμένο περίπτερο μας το παραχωρούσε χορηγός δύο φορές τον χρόνο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, προκειμένου να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις δράσεις μας και οι πολίτες να γνωρίσουν πώς μπορούν να στηρίξουν τον Οργανισμό. Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα, ειδάλλως θα πρέπει να βρούμε άλλη λύση», ανέφερε στο Thestival η Ελευθερία Μωυσίδου, από το Τμήμα Επικοινωνίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>