Πα. Φεβ 3rd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Ακούστε το τραγούδι της Lady Gaga για το ολοκαίνουριο Top Gun

Spread the love

“Αν το αποφασίσεις, δεν θα σε αφήσω μέχρι το τέλος” τραγουδάει η Lady Gaga για την ταινία “Top Gun: Maverick” και αγκαλιάζει τον Tom Cruise στο Instagram.

Κυκλοφόρησε, επιτέλους, το νέο τραγούδι της Lady Gaga “Hold My Hand” (“Κράτα το χέρι μου”), το οποίο θα ντύσει μουσικά την ταινία “Top Gun: Maverick”.

Το αισιόδοξο – όπως θέλει να το βλέπει η ποπ σταρ – κομμάτι μιλάει για τη μέχρι τέλους στήριξη που δίνεις σε κάποιον, χωρίς ερωτήσεις: “Αλλά αν το αποφασίσεις, θα περάσω αυτή τη ζωή μαζί σου, δεν θα σε αφήσω μέχρι το τέλος” τραγουδάει η Gaga και φωτογραφίζεται στο Instagram αγκαλιά με τον Tom Cruise. Ο ηθοποιός πήγε να παρακολουθήσει το σόου της Gaga και φωτογραφήθηκαν στα παρασκήνια, ενώ κάτω από την ανάρτησή της κάποιος χρήστης σχολίασε: “Τρέμε Bradley Cooper”.

Η παραγωγή του κομματιού έγινε από την Lady Gaga και τον επί χρόνια συνεργάτη της, BloodPop, με τη συνδρομή του Benjamin Rice. Την version του “Hold My Hand” που θα ακούσουμε στην ταινία έχουν επεξεργαστεί οι Harold Faltermeyer και Hans Zimmer.

Το τραγούδι αυτό είναι η πρώτη κυκλοφορία της Gaga μετά από το “Love for Sale”, τη βραβευμένη συνεργασία της με τον σπουδαίο Tony Bennett. Το πολυαναμενόμενο sequel της μεγάλη επιτυχίας του 1986, “Top Gun” αρχικά θα κυκλοφορούσε το 2019. Λίγο η πανδημία λίγο που ο Tom Cruise ήθελε να “βασανίσει” λίγο περισσότερο τους ηθοποιούς για να βγουν πιο εντυπωσιακές οι αερομαχίες και η τανία καθυστέρησε να βγει στις αίθουσες.

“Δουλεύω πάνω σε αυτό για χρόνια, το τελειοποιώ”

Η Lady Gaga με μία ανάρτηση εξήγησε ότι δούλευε στο κομμάτι “εδώ και χρόνια” και μίλησε με ειλικρίνεια για το τι σήμαινε για εκείνη τόσο η διαδικασία όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν συνειδητοποίησα καν τα πολλαπλά επίπεδα που εκτείνονταν στην καρδιά της ταινίας, τη δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε”, έγραψε.

“Δουλεύω πάνω σε αυτό για χρόνια, το τελειοποιώ, προσπαθώ να το κάνω δικό μας. Ήθελα να κάνω τη μουσική σε ένα τραγούδι όπου θα μοιραζόμαστε τη βαθιά μας ανάγκη να μας καταλάβουν και να προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον – μια λαχτάρα να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και μια ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής. […]

Αυτό το τραγούδι είναι ένα ερωτικό γράμμα στον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήθελα τόσο καιρό να το ακούσετε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>