Πε. Φεβ 2nd, 2023

TV THESSALONIKI.GR

hellaschannel.gr

Αγωνία για το 6χρονο αγοράκι που εξαφανίστηκε στην Κηφισιά

Spread the love

Ο δικηγόρος, Χρήστος Οικονομάκης, περιγράφει τις συνθήκες όπου χάθηκε το μικρό παιδί
Σε συναγερμό όλες οι αρμόδιες Αρχές για την εξαφάνιση του Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από το σπίτι του στα βόρεια προάστια χθες το βράδυ, Τρίτη 24/5. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 6χρονος απήχθη περίπου στις 9 η ώρα τη νύχτα από άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, ο άνδρας που τον άρπαξε, φορούσε κουκούλα και πήρε το παιδί από την κατοικία της μητέρας του στην Κηφισιά, ενώ αυτό ήταν με τη γιαγιά του. Σύμφωνα με υλικό βίντεο από τα γειτνιάζοντα σπίτια καθώς το σπίτι του παιδιού δεν είχε κάμερες, φαίνεται ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν βανάκι για την αρπαγή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο δράστης όπως καταγράφηκε είναι έως 45 ετών, με βάρος λίγο άνω του κανονικού και ύψος έως 1,80. Ο πατέρας του παιδιού έχει νορβηγική υπηκοότητα και είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας. Οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση και υπήρχε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα τους. Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια.

Η ανακοίνωση του Amber Alert
«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, ο Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

email:116000@hamogelo.gr»

newsbreak.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ >>